2024-2025 Güz Yarıyılında Asgari Öğrenci Şartını Sağlamayan Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuruda Bulunan Adaylara Öğrenim Ücreti İadesi Yapılması Hk.

09 Ağustos 2024 Cuma

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı öğrenci alımında ilan metninde de belirtildiği üzere, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme ve Muhasebe ve Finansman Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yaptıran ve öğrenim ücretini yatıran öğrencilerin asgari kontenjan olan 10 kişinin altında kalması nedeniyle ilgili programlar eğitim-öğretime açılamamıştır. Öğrenim ücretlerinin yatırılması sonucu kesin kayıt işlemi yaptıran adayların öğrenim ücreti iade işlemi için “HARÇ İADE TALEP FORMUNU” doldurarak dekontla birlikte sosbil@giresun.edu.tr adresine mail olarak  ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrenim ücreti iadesi yapılacak adayların listesi için TIKLAYINIZ...